Inca Sjamanisme
& heling

Inca Sjamanisme

Het Inca-sjamanisme vindt zijn oorsprong hoog in de Zuidamerikaanse Andes waar nog steeds Q’eros wonen, afstammelingen van de Inca’s. Ze wonen op grote hoogte in harmonie met de natuur.

Tot de Q’ero sjamanen behoren zowel mannen als vrouwen en ze kennen verschillende soorten sjamanen, waaronder de Pampamesayoq – aardehoeder of sjamaan van Moeder Aarde en de Altomesayoq – sjamaan van de bergspirits, Apus. De sjamanen noemen zichzelf  Paqo’s, dat zijn priester-genezers. Al duizenden jaren zorgen Paqo’s voor het lichamelijke, emotionele, geestelijke en spirituele welzijn van hun leefgemeenschappen.

In het Inca sjamanisme is de Mesa één van de belangrijkste “heilige voorwerpen” bij healing, initiaties, ceremonies en rituelen. De Mesa wordt ook wel medicijnbuidel genoemd en heeft 12 geïnitieerde stenen (Khuyas), 2 hucha rumi en de steen van jouw afstamming, de zogeheten lineage stone.

Eén van de belangrijkste principes in het Inca-sjamanisme is Ayni. Er zijn verschillende woorden om het Quechua woord Ayni te vertalen: wederkerigheid, uitwisseling, balans, harmonie. Het is een heilig principe: voor alles wat je ontvangt geef je iets terug; het is een onzelfzuchtige, voortdurende vorm van dienstbaarheid. In Ayni leven met mensen, Pachamama en de natuur opent harten en verbindt.

De kracht van de heilige wederkerigheid helpt je te leven vanuit volheid en overvloed; het brengt je dichter bij de goddelijke eenheid waar jij deel van uitmaakt.

Healing & creatie sessies

Graag help ik je een stapje verder in jouw proces door middel van een sjamanistische sessie(s), dit kan op locatie aan huis of bij mooi weer kan dit ook in het bos in de omgeving van Roosendaal of Breda. Daarnaast ben ik partner van het Spiritueel Centrum Roosendaal, ook daar kunnen we elkaar ontmoeten. Voel je vrij om contact op te nemen!

Yanachakuy & Illuminatie

Hiermee pakken we samen patronen aan die op een negatieve manier invloed heeft op je leven. Deze methode zorgt voor een diepe heling en reiniging van “hucha” (zware energie) uit je chakra’s.

Chakra Balancering

Deze methode wordt ook wel de “Taming the Jaguar” genoemd. De balancering zorgt voor het “temmen” van je zenuwstelsel en brengt rust en balans in je systeem.

Wat is een Illuminatie?

Illuminatie betekent letterlijk ‘verlichting’.

De illuminatie is een zeer krachtige sjamanistische techniek, waarbij zware energie wordt getransformeerd naar meer verlichting. Deze methode komt van de oude (Q’eros) Inca’s uit de Andes. Hiermee kun je patronen en imprints uit je systeem halen, die jouw blokkeren om werkelijk te zijn wie je bent. 

Volgens de Inca traditie voelen imprints van trauma’s in ons energetisch lichtlichaam aan als dikke stromende opgeslagen energie in of rond een chakra. Tijdens de illuminatie wordt de zwaar emotioneel beladen energie van de imprint, verder vloeibaar gemaakt tot een heel fijne bijna etherische substantie. Hierdoor zal die zware energie gaan golven en loslaten.

Je lichaam kan gaan trillen of bibberen en schokken, je kunt lijfelijk voelen dat er iets in beweging wordt gebracht. Als dit gebeurt zal de imprint worden getransformeerd en losgelaten door jouw chakra systeem. Daarna wordt lichte energie in je chakra systeem gebracht, zodat je direct, jezelf ‘verlicht’ voelt.

Er wordt heel sterk gewerkt op de chakra’s en in het auraveld. Eén sessie kan soms al voldoende zijn om tot een maximum resultaat te komen, zoals de slang die in één keer haar huid van zich afschudt. Anderen hebben meerdere sessies nodig en is het zoals het pellen van ui, laag per laag.

Je zal door je eigen adem, deze getransformeerde energie uit je lichaam laten verdwijnen via je uitademing. Als de imprints verdwenen zijn uit je lichtlichaam en chakrasysteem, zal je niet langer beïnvloed worden door trauma’s uit je verleden of dat van je voorouders. Deze behandeling is life changing volgens velen.

Verloren zielsdelen terug halen

Entiteit extractie

Inheemse alchemie

Lotsbestemming terughalen